>
_WILKOKNOL_Logo_Liggend

Bel direct: 06 – 201 53 168

Persoonlijk betrokken
nalatenschapscoach financieel coach levensexecuteur vereffenaar executeur mentor bewindvoerder

Tarieven

Al mijn dienstverlening is maatwerk. Elke situatie is anders, iedereen verdient zijn eigen aandacht. Daarom is het niet mogelijk om een hele duidelijke prijs voor een traject te noemen. Een deel van mijn kosten zijn, indien van toepassing, verrekenbaar of worden vergoed door gemeenten of verzekeraar. 

Kennismaking

Gratis Gesprek
 • Gemiddeld 45 min

Uurtarief

87
50
per uur
 • Inclusief 30 km reizen.

Begeleiding naar een levenstestament of testament

Als nalatenschapscoach begeleid ik u naar het opmaken van uw testament of levenstestament. Wij inventariseren uw wensen en verwachtingen en helpen u om het goed in de notariële akte vast te leggen. Doordat ik werk met verschillende vaste notariskantoren kan de akte tegen een gereduceerde prijs worden opgemaakt.

 • Kennismakingsgesprek gratis

  Geheel vrijblijvend

 • Begeleidingstraject op uur basis €87,50

  Begeleiding voor het opstellen van uw wensen in het testament en/of levenstestament. Notariskosten zijn voor eigen rekening, waarbij ik met geselecteerde notariskantoren samenwerk.

Nalatenschapscoach

Een nalatenschapscoach begeleidt nabestaanden of een executeur bij de afhandeling van een nalatenschap. Als executeur ben je aangesteld om de nalatenschap af te handelen. Omdat dit soms een complexe materie is of complexe familiesituatie met zich mee brengt, kan het goed zijn om een onafhankelijke deskundige in te schakelen.

 • Kennismakingsgesprek gratis

  Geheel vrijblijvend

 • uurtarief €87,50

  Uitvoerende taken op basis van uurtarief.

Levensexecuteur

Als levensexecuteur (ook wel gevolmachtigde genoemd) benoemt u mij op medisch en/of op financieel vlak om namens u beslissingen te nemen, wanneer u het zelf (tijdelijk) niet kunt. Als levensexecuteur behartig ik uw zaken en behandel ik – namens u – over, onder andere, uw zorg gerelateerde en financiële zaken.

Executeur

Als professioneel executeur met de benodigde deskundigheid op financieel, juridisch en organisatorisch vlak, neem ik de verantwoordelijkheid van deze belangrijke taak graag op mij of ondersteun ik u. Daarmee bent u verzekerd van een efficiënte en goede afwikkeling van de nalatenschap en dat geheel conform de wensen welke vastgelegd zijn in het testament.

executeur
 • Kennismakingsgesprek gratis

  Geheel vrijblijvend

 • Uurtarief €87,50

  Afwikkelen nalatenschap op basis van uurtarief Dit houdt onder andere in: het informeren van instanties, opzeggen van abonnementen, verzorgen van aangifte erfbelasting en het opruimen van persoonlijke bezittingen en de woning.

Senioren administratie

Naarmate de jaren vorderen, kan de vaardigheid of de interesse om de eigen administratie te regelen, afnemen. Of de partner, die altijd verantwoordelijk was voor de administratie, valt weg.

Toezichthouder

Hoezeer je de vertegenwoordiger of gevolmachtigde ook vertrouwt, toezicht houden op wat deze doet, of juist nalaat, is belangrijk. Openheid voorkomt wantrouwen, scheve blikken en ruzies achteraf. Hoe het toezicht uitgevoerd wordt, voor- of achteraf, wordt vastgelegd in het levenstestament en kan op verschillende manieren vorm worden vormgegeven. 

 • Het toezichtgesprek €145,-

  Voorgesprek waarbij we kijken naar de uitvoerende taken van de gevolmachtigde.

 • uurtarief €87,50

  Extra uitvoerende taken op basis van uurtarief.

Financieel coach

Als financieel coach loop ik met u mee en ondersteun ik u in het creëren van inzicht en overzicht in uw financiële wereld. Zodat u verder kunt, gericht op de andere toekomst met vertrouwen en een geordende administratie.

 • Kennismakingsgesprek gratis

  Geheel vrijblijvend

 • Traject van 3 maanden €395,-

  Incl. nazorg gedurende een half jaar met maandelijks contact.

 • Traject van 6 maanden €695,-

  Incl. nazorg gedurende een half jaar met maandelijks contact.

 • Doorlopend vanaf 6 maanden vanaf €87,50 p.m.

  (na het doorlopen van 3 of 6 maanden traject)

 • Losse dienst €195,-

  Financieel organiseren en beheren (dagdeel)

Bewindvoerder & Mentor

Als bewindvoerder en/of mentor ben ik aangesteld uw belangen te behartigen. Deze rechterlijke maatregel kan op financieel vlak zijn of op persoonlijke vlak. Voor beide geldt dat we samen streven naar zoveel mogelijk levensplezier!