>
_WILKOKNOL_Logo_Liggend

Bel direct: 06 – 201 53 168

Persoonlijk betrokken
nalatenschapscoach financieel coach levensexecuteur vereffenaar executeur mentor bewindvoerder

Samenwerking

Om u zo veel mogelijk van dienst te zijn, is mijn dienstverlening heel breed. Daar waar mijn dienstverlening niet toereikend is, heb ik aanvulling gevonden bij anderen. Met deze partners kan ik u nog beter van dienst zijn. Op al deze partijen kunt u stuk voor stuk vertrouwen.

Hieronder vindt u een overzicht van organisaties en partners waar ik mee samenwerk en die ik van harte kan aanbevelen:

Nabestaanden Zorg en Advies Flevoland (NBZF)

Stichting Nabestaandenzorg en Advies Flevoland (NBZF) is een samenwerkingsverband tussen Wilko Knol en Baukjen Anema (AdminPlusser). Vanuit de stichting bieden zij hun diensten aan met als doel het onder de aandacht brengen van het belang van een levenstestament en van een testament.

Samen zijn Wilko en Baukjen oprichter en medebestuurders. Voor meer informatie verwijs ik u graag naar de website www.nbzf.nl

 

 

ABO Bewind

Jouw rots in de branding!

Samen met ABO Bewind werken we elke dag hard om mensen te helpen die soms in hele benarde situaties zitten. Het is onze gezamenlijke missie om deze mensen op een vertrouwelijke en persoonlijke manier te helpen. 

Als mentor en bewindvoerder (namens ABO Bewind) zorg ik ervoor dat je nog steeds optimaal van het leven kan genieten. Ondanks de financiële of persoonlijke zorgen waar mogelijk een strenge maatregel als bewind of mentorschap aan te pas komt.

Meer weten? Bezoek dan de website van abobewind.nl.

Van Nature Uitvaartzorg

“Ik vind het vanzelfsprekend u persoonlijk te begeleiden met volle aandacht en zorg. Dit kan zowel voor als na het overlijden zijn.

Een goed afscheid is een belangrijke eerste stap in de verwerking van het verlies van een dierbare. Van Nature Uitvaartzorg gaat graag geheel vrijblijvend met u in gesprek om samen vorm en inhoud aan de uitvaart te geven.

Het leven is zo kostbaar dat je het afscheid ervan moet koesteren.”

Meer weten? Bezoek dan de website van Van Nature Uitvaartzorg

I-executeur

Tijdens mijn werkzaamheden laat ik mij faciliteren door i-executeur. Dit softwarepakket is exclusief in gebruik bij nalatenschaps-specialisten en stelt mij in staat om zelfs de meest complexe nalatenschappen uiterst vlot en efficiënt af te wikkelen. Het helpt bij het opmaken van de nodige boedelbeschrijving tot rekening & verantwoording en slotuitdelingslijst.

I-executeur biedt mij de mogelijkheid om op goede wijze, zowel vooraf als tijdens de afwikkeling van een nalatenschap, u bij te staan. Het gebruik van i-executeur borgt mijn professionaliteit en kwaliteit.

Meer weten? Bezoek dan de website van i-executeur,

Digital Life Legacy

De expert in digitale nazorg na overlijden.

Digital Life Legacy is het kennis- en expertisecentrum voor digitale nalatenschap. Zij geven landelijk presentaties en helpen nabestaanden, uitvaart- en (na)zorgprofessionals met het inzichtelijk maken van dierbare data.

Meer weten? bezoek de website van Digital Life Legacy.

Om mijn kennis en vakbekwaamheid te bevorderen heb ik mij aangesloten bij onderstaande organisaties, zodoende kunt u vertrouwen op een professionele en hoge kwaliteit van dienstverlening.

 

Hieronder vindt u een overzicht van opleiders waar ik bij aangesloten ben en die ik van harte kan aanbevelen:

VCM Opleiders

Instituut voor Erkend Kort Beroepsonderwijs

VCM Opleiders is een onafhankelijk en erkend instituut voor beroepsopleidingen en maakt van iedere cursist een professional. Dat doen zij door uit te blinken in kwalitatief hoogstaande en geaccrediteerde opleidingen. Na het afronden van een VCM opleiding heeft u reële mogelijkheden om het beroep van uw keuze fulltime of parttime uit te oefenen.

Meer weten? Bezoek dan de website van VCM Opleiders.

NOVEX

Nederlandse organisatie voor executeurs

NOVEX spant zich in om naamsbekendheid van haar merk te vergroten. Zo zal de particulier zich tot een van onze leden wenden als deze op zoek is naar een professionele executeur.

Zij stelt zich bovendien ten doel de vakbekwaamheid van en de professionele taakuitoefening door executeurs, vereffenaars en levensexecuteurs te bevorderen.

Ten minste twee maal per jaar worden er ook verdiepingscursussen voor de leden tegen een aantrekkelijk bedrag georganiseerd.

Meer weten? Bezoek dan de website van Novex

nbbi

De nbbi is een branche-organisatie voor financiële en maatschappelijke zorgverleners. De nbbi is ontstaan door de vereniging van bewindvoerders, budgetbeheerders, curatoren en mentoren om kwaliteit en expertise in de branche verder te ontwikkelen en te waarborgen.

Door mijn verbondenheid met ABO Bewind is ook mijn aansluiting bij het nbbi geregeld. Hierdoor kan ik mij blijvend laten bijscholen en wordt mijn kennis en kunde op peil gehouden.

Meer weten? Bezoek dan de website van nbbi

NVVBS

De Nederlandse Vereniging voor Budgetcoach en Schuldhulpverleners (ontstaan 2012) zorgt voor verbinding om ervaringen en kennis te delen. Zij is een volwaardige (gespreks)partner op alle niveaus in de samenleving, Dit doet zij op het gebied van preventie en vroegsignalering, schuldhulp en door middel van coaching van onze medemens.

De NVVBS heeft als doel het beroep van budgetcoaches en schuldhulpverleners nog meer te professionaliseren, de plek te geven die het vakgebied verdient en deze verder te versterken.

Meer weten? Bezoek dan de website van NVVBS

Samenwerken?

Wilko Knol coacht en ondersteunt naar rust en meer levensplezier. Voelt u zich verbonden aan mijn missie en wilt u graag samenwerken? Neem dan vrijblijvend contact op via mail of telefoon.