>
_WILKOKNOL_Logo_Liggend

Bel direct: 06 – 201 53 168

Persoonlijk betrokken
nalatenschapscoach. financieel coach. levensexecuteur.  vereffenaar. executeur. mentor. bewindvoerder.

Over mij

Welkom bij Wilko Knol, mijn bedrijf met dezelfde naam die mijn ouders mij in 1977 hebben meegegeven. Met ruime ervaring in de financiële wereld, interesse in de medemens en levenservaring, doe ik wat ik het liefste doe. 

Vanuit mijn bedrijf ondersteun en informeer ik u over Levenstestamenten en Testamenten, over uw erfenis en over dat wat u nalaat. Met gedegen kennis, ervaring en deskundigheid. Inzetbaar bij leven als levensexecuteur, gevolmachtigde, persoonlijk coach, mentor en bewindvoerder of als financieel coach. En na overlijden namens u en voor uw erfgenamen, evenals voor uw huisdieren, zet ik mij in als Executeur, gevolmachtigde, toezichthouder of vereffenaar, ook wel nalatenschapscoach genoemd.

Mensen omschrijven mij als enthousiast, doelgericht, betrokken bij de medemens, deskundig, zorgvuldig en daadkrachtig. Mijn belangrijkste waarden zijn betrouwbaar, authenticiteit, transparant en samenwerken.

over-mij

Ervaring

Als kind was ik al geïnteresseerd in cijfers. Inmiddels kijk ik met plezier terug op jarenlange ervaring binnen de financiële administratie bij verschillende grotere organisaties. Daarnaast heb ik altijd interesse gehad in mijn medemens. Ik houd ervan om mensen verder te helpen en/of te begeleiden.

Zo komen twee passies samen in mijn werk. Het geeft mij voldoening om er te mogen zijn op momenten dat het nodig is en op afstand verbonden te blijven als u het zelf kunt. Hierdoor ontstaat inzicht en overzicht dat immers leid tot financieel welbevinden en méér levensplezier. 

Opleiding

Na het volgen van de opleiding van NLP-practitioner heb ik mij ingezet om mijn passies, het ondersteunen van mensen in hun financiële huishouding, in mijn werk te kunnen leggen. Ook heb ik de opleiding tot budgetcoach, budgetbeheerder en schuldhulpverlener met goed gevolg afgerond en ben ik aangesloten bij de NVVBS.

Inmiddels vele jaren verder heb ik mij verder geschoold tot Nalatenschapscoach bij VCM opleidingen, en tot Executeur en Levensexecuteur middels de leergangen van NOVEX. Ik heb vele mensen mogen ondersteunen tijdens leven en voor -, bij – en na het overlijden.

Als executeur en Levensexecuteur ben ik lid van de Nederlandse vereniging van Executeurs (NOVEX). Bij het ICR en ADR ben ik gecertificeerd als nalatenschapscoach. Daarnaast ben ik oprichten en bestuurder en daardoor actief binnen Nabestaandenzorg en Advies Flevoland (www.nbzf.nl).

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag over een nalatenschap of kan ik u ergens bij helpen? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op middels de onderstaande knop

Ik werk graag samen met organisaties en mensen waarmee ik mij verbonden voel.