>
_WILKOKNOL_Logo_Liggend

Bel direct: 06 – 201 53 168

Persoonlijk betrokken
nalatenschapscoach financieel coach levensexecuteur vereffenaar executeur mentor bewindvoerder

Over mij

Welkom bij Wilko Knol, mijn bedrijf met dezelfde naam die mijn ouders mij in 1977 hebben meegegeven. Met ruime ervaring in de financiële wereld, interesse in de medemens en levenservaring, doe ik wat ik het liefste doe. 

Mijn bedrijf ondersteun en informeer u over levenstestamenten en testamenten, over uw erfenis en over dat wat u nalaat. Dit doen wij met gedegen kennis, ervaring en deskundigheid. U kunt ons inzetten bij leven als levensexecuteur, gevolmachtigde, persoonlijk coach, mentor en bewindvoerder of als financieel coach. En na overlijden – namens u en voor uw erfgenamen, evenals voor uw huisdieren – zetten wij ons in als executeur, gevolmachtigde, toezichthouder of vereffenaar, ook wel nalatenschapscoach genoemd.

Mensen omschrijven Wilko Knol als enthousiast, doelgericht, betrokken bij de medemens, deskundig, zorgvuldig en daadkrachtig. Onze belangrijkste waarden zijn betrouwbaarheid, authenticiteit, transparantheid en samenwerken.

over-mij

Ervaring

Als kind was ik al geïnteresseerd in cijfers. Inmiddels kijk ik met plezier terug op jarenlange ervaring binnen de financiële administratie bij verschillende grotere organisaties. Daarnaast heb ik altijd interesse gehad in mijn medemens. Ik houd ervan om mensen verder te helpen en/of te begeleiden.

Zo komen twee passies samen in mijn werk. Het geeft mij voldoening om er te mogen zijn op de momenten dat het nodig is en op afstand verbonden te blijven als u het zelf kunt. Hierdoor ontstaan inzicht en overzicht die leiden tot financieel welbevinden en méér levensplezier. 

Opleiding

Na het volgen van de opleiding van NLP-practitioner heb ik mij ingezet om mijn passies, het ondersteunen van mensen in hun financiële huishouding, in mijn werk te kunnen leggen. Ook heb ik de opleiding tot budgetcoach, budgetbeheerder en schuldhulpverlener met goed gevolg afgerond en ben ik aangesloten bij de NVVBS.

Inmiddels vele jaren later heb ik mij verder geschoold tot nalatenschapscoach bij VCM opleidingen, en tot executeur en levensexecuteur middels de leergangen van NOVEX. Ik heb vele mensen mogen ondersteunen tijdens leven en voor, bij en na het overlijden.

Als executeur en levensexecuteur ben ik lid van de Nederlandse vereniging van executeurs (NOVEX). Ook ben ik gecertificeerd als nalatenschapscoach bij het ICR en ADR. Daarnaast ben ik oprichter van Nabestaandenzorg en Advies Flevoland (www.nbzf.nl), bestuurder tevens en daardoor actief binnen deze stichting.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over een nalatenschap of kunnen wij u ergens bij helpen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op middels de onderstaande knop

Wij werken graag samen met organisaties en mensen met wie wij ons verbonden voel.