>
_WILKOKNOL_Logo_Liggend

Bel direct: 06 – 201 53 168

Persoonlijk betrokken
nalatenschapscoach. financieel coach. levensexecuteur.  vereffenaar. executeur. mentor. bewindvoerder.

Financieel Coach

Wanneer sprake is van financiële stress, en moeite wordt ervaren om de financiën rond te krijgen, beïnvloed dit het hele doen en laten.
 
Problematieken zijn van dien aard dat deze vroeg of laat niet meer te maskeren zijn. Daarom: hulp voor u en of uw werknemer. Zo ondersteunt u uzelf en/of uw personeel!
 
Signalen die kunnen duiden op financieel disbalans zijn:
  • Het ziekteverzuim stijgt voornamelijk aan het einde van de maand
  • De eerder positieve medewerker plaatst zich steeds meer op de achtergrond
  • Ineens of geleidelijk niet meer deelnemen aan de betaalde afdelingsuitjes
  • Het hebben van loon-beslagen (constatering in het financiële-proces)

Hoe het werkt

Hoe het werkt;
Tijdens een vrijblijvend intake-gesprek leren we elkaar kennen en brengen we in kaart welke ondersteuning er voor u in uw situatie wenselijk is.

Er zal inzicht en overzicht worden gecreëerd. Er zal gekeken worden of er recht is op inkomensverruimende voorzieningen. We maken het plan van aanpak en voeren deze gezamenlijk uit.

Wanneer de werkgever de medewerker ondersteunt, heeft dit een positieve uitwerking op uw relatie met de medewerker. Over de inhoud van het traject wordt niets gedeeld met de werkgever, ook niet wanneer deze gedeeltelijk of de gehele kosten voor zijn rekening neemt.

Wanneer er sprake is van doorverwijzen, zal dat vroegtijdig worden ingezet.

Wat betekent het voor u?

U en/of uw medewerker, ziet weer perspectief, heeft weer vertrouwen in de toekomst en heeft zichtbaar meer levensplezier. Dit is niet alleen in het privé leven zichtbaar, ook zal dit zichtbaar zijn op werkgebied.

Het ziekteverzuim daalt, wat direct kostenverlagend werkt voor de organisatie en het zal een positieve uitwerking hebben op de productiviteit. U voelt zich lekkerder in uw vel!

Er zal meer zelfvertrouwen zijn en een geordende administratie! Hierdoor zal er meer zicht zijn op mogelijkheden om de juiste financiële beslissingen te maken!

Interesse gewekt? Neem dan contact met mij op!

Wat doet Wilko?

Wat ik u wil geven is rust door middel van inzicht en overzicht in uw financiën, hiermee ontstaat ontspanning en daarmee meer levensplezier op al uw leefgebieden. 
 
Wilko Knol is u graag van dienst, neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.